Zbiralniki deževnice


Zbiralniki deževnice, ki jih imamo v ponudbi, skupaj z dodatno opremo za zbiralnike, omogočajo zbiranje, hranjenje, filtriranje, predelavo in uporabo deževnice. Deževnica ali mehka voda je pač čudovita možnost za prihranek sanitarne vode v gospodinjstvu, saj jo lahko uporabljamo za pranje perila, avtomobilov, motorjev, strojev itd. Lahko jo uporabimo pri čiščenju in pomivanju hiše ali stanovanja. Je izredno primerna za zalivanje vrta in balkonskih okrasnih rastlin. Varčujte in ohranite čisto okolje – odločite se za zbiranje deževnice!

Rezervoarji za deževnico


Rezervoarji za deževnico, ki so predstavljeni na teh straneh, se lahko uporabljajo tudi za hranjanje odpadne vode ali, odvisno od vrste modela, celo pitne vode. Poleg zbiralnikov pa nudimo tudi dopolnilno opremo za čiščenje, hranjenje in uporabo deževnice, odpadne ali pitne vode.

Sodelujte pri ohranjanju čistega okolja – izberite naše proizvode!TIMMA Boris Fujan s.p. - Za Vas svetujemo, zmontiramo, vzdržujemo, servisiramo. Za Slovenijo smo ekskluzivni zastopnik priznanega in mednarodno uveljavljenega proizvajalca malih bioloških čistilnih naprav Aquatech.


IŠČI

FINANCIRANJE 

Bi želeli kupiti katero od malih čistilnih naprav, ki jih imamo v ponudbi, pa na voljo nimate dovolj sredstev?

Pomoč pri nakupu čistilne naprave vam nudi Delavska hranilnica d.d. Ljubljana.

Več o tem...


NAKUP

Vas zanima nakup malih čistilnih naprav, ki jih ponujamo?

Pokličite telefonsko številko
+386 (0) 70 540 860
Povpraševanje lahko izrazite tudi preko   
kontaktnega obrazca.
Izpolnite in odpošljite ga!
V najkrajšem času bomo odgovorili na vaše povpraševanje.


NOVICE IN OBJAVEVSEBINA

© 2017 TIMMA Boris Fujan s.p. , Izdelava: MMstudio